НОВИНИ ДНЯ: Ці китайські знаки Зодіаку ось-ось зірвуть куш і озолотяться: хто вони  Мирна угода не зупинить РФ: у Фінляндії сказали, куди Москва перекине війська  На які компроміси Україна може піти на переговорах з Росією: результати опитування  Китай прагне лідерства на ринку золота, придбавши бразильські родовища  Комуналка в Україні дорожчає: за що платять українці 2025 року і що найбільше б’є по гаманцю  В Україні кардинально зміниться погода: прогноз на 15 грудня  Зеленський прокоментував можливі вибори в Україні: що сказаввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2022 6942

Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки

Пишні й ніжні сирники - мрія будь-якого кулінара. Щоб вони вийшли такими смачними, треба знати певні секрети.

Своїм рецептом поділилася відомий кулінарний блогер Лілія Цвіт. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • сир - 700 г
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 100 г
  • манка - 70 г
  • крохмаль - 70 г
  • борошно для посипки
  • олія для смаження

Покрокове приготування

Візьміть домашній кисломолочний сир (можна магазинний, але дуже жирний). Додайте яйця, манку, цукор, ванільний цукор, крохмаль.

Добре все вимісіть, щоб не було грудочок сиру. Крохмалю може знадобитися трохи більше, якщо сир вологий. Залиште масу на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.

Посипте робочу поверхню борошном і формуйте на ній сирники. Товщина кожного приблизно 1,5 сантиметри. Обтрушуйте зайве борошно.

Налийте на пательню трохи олії і посмажте з обох сторін до золотистої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 4
Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2022 6942
Еще материалы раздела «Суспільство»