НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2022 6820

Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки

Пишні й ніжні сирники - мрія будь-якого кулінара. Щоб вони вийшли такими смачними, треба знати певні секрети.

Своїм рецептом поділилася відомий кулінарний блогер Лілія Цвіт. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • сир - 700 г
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 100 г
  • манка - 70 г
  • крохмаль - 70 г
  • борошно для посипки
  • олія для смаження

Покрокове приготування

Візьміть домашній кисломолочний сир (можна магазинний, але дуже жирний). Додайте яйця, манку, цукор, ванільний цукор, крохмаль.

Добре все вимісіть, щоб не було грудочок сиру. Крохмалю може знадобитися трохи більше, якщо сир вологий. Залиште масу на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.

Посипте робочу поверхню борошном і формуйте на ній сирники. Товщина кожного приблизно 1,5 сантиметри. Обтрушуйте зайве борошно.

Налийте на пательню трохи олії і посмажте з обох сторін до золотистої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 4
Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2022 6820
Еще материалы раздела «Суспільство»