НОВОСТИ ДНЯ: Відсторонено до 40% генералів РФ. Чому Шойгу ще на посаді: відповідь Генштабу  Це не картопляні оладки! Ось як насправді потрібно готувати деруни  Прогноз погоди на вихідні 13–14 серпня: Захід — із грозами, на Сході — виснажлива спека  Преображення Господнє 2022: що це за свято, традиції, що можна і не можна робити, сильна молитва  "У них більше жодної надії не залишилося": російський опозиціонер розповів про паніку в Кремлі через провал в Україні  Перед вихідними в Україні зміниться погода: прогноз на 12 серпня  В Україні шалено злетів попит на електромобілі: топ-5 "зелених" моделей, яким віддавали перевагу в липнівсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2022 4825

Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки

Пишні й ніжні сирники - мрія будь-якого кулінара. Щоб вони вийшли такими смачними, треба знати певні секрети.

Своїм рецептом поділилася відомий кулінарний блогер Лілія Цвіт. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • сир - 700 г
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 100 г
  • манка - 70 г
  • крохмаль - 70 г
  • борошно для посипки
  • олія для смаження

Покрокове приготування

Візьміть домашній кисломолочний сир (можна магазинний, але дуже жирний). Додайте яйця, манку, цукор, ванільний цукор, крохмаль.

Добре все вимісіть, щоб не було грудочок сиру. Крохмалю може знадобитися трохи більше, якщо сир вологий. Залиште масу на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.

Посипте робочу поверхню борошном і формуйте на ній сирники. Товщина кожного приблизно 1,5 сантиметри. Обтрушуйте зайве борошно.

Налийте на пательню трохи олії і посмажте з обох сторін до золотистої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 4
Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2022 4825
Еще материалы раздела «Суспільство»