<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
05.07.2022 516

"Пішли вони на**й, відправили нас, як м'ясо": окупанти скаржаться на оточення і на ставлення командування

Російські окупанти все частіше ведуть розмови зі своїми рідними, в яких говорять, що не мають бажання воювати, тож пишуть рапорти на звільнення.

b5ecd2a5ea85940992d2c427bc182845_05.07.22

Один із російських вояків усвідомв це після виходу з оточення. Пише ТСН. 

Про це він розповів своїй матері у телефонній розмові, яку перехопило ГУР Міноборони.

Окупант, який хоче повернутися з війни, просить матір звертатися в прокуратуру через неможливість отримати відповідні документи.

"Ми з оточення вийшли. Всю ніч пішки йшли. Один підірвався на гранаті. Поранений поїхав. Один вперед пішов. Мене не зачепило, а його зачепило. Ми з оточення вийшли. Більше я нікуди не піду. Пішли вони нах**. Відправили нас як м’ясо", - скаржиться окупант.

Вояка додає, що під час виходу багато з них "перебили, бо їх відправили "на забій". Заяву він вже написав і ось-ось має поїхати до Росії.

"Мені взагалі пох*р на цю ср*ну армію. З їхнім ставленням, як до м'яса. Я ще приїду і судитися буду, що не відпускали, коли документи вже подали. Сказали, що в моєму випадку або 200-м, або 300-м звідси поїду", - говорить окупант.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Пішли вони на**й, відправили нас, як м'ясо": окупанти скаржаться на оточення і на ставлення командування 5.00 5 2
Політика / Росія
05.07.2022 516
Еще материалы раздела «Росія»