<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
07.07.2022 1033

В Україні змінилися ціни на новобудови: де відновлюється будівництво

Відновлення будівництва триває. Однак зростає собівартість, а старт нових черг відкладається.

В Україні змінилися ціни на новобудови. У липні ціна м2 нового житла в середньому більша за лютневу. Так, у Києві - близько 1 310 доларів за м2, на Дніпропетровщині - 1 080 доларів, у Львівській області - 900 доларів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє ЛУН.

Водночас кількість продажів значно нижча за довоєнну. Забудовники аргументують це двома чинниками. По-перше, росте собівартість будівництва, по-друге, старт будівництва нових черг відкладається.

Відновлення будівництва триває, але нерівномірно по регіонах. У західних областях показник сягає 90%, в Одеській області – понад 60%, в столиці – 40%.

Нагадаємо, мешканці висотки в Ірпені взялися самостійно збирати кошти, щоб полагодити кілька зруйнованих снарядами поверхів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні змінилися ціни на новобудови: де відновлюється будівництво 5.00 5 2
Бізнес / Нерухомість
07.07.2022 1033
Еще материалы раздела «Нерухомість»