НОВИНИ ДНЯ: Без опадів, але вітряно: синоптик розповіла, якою буде погода на вихідних  Важкий період закінчується: 3 знаки зодіаку відчують полегшення після 5 грудня  Зарплати військовим не підвищать, але будуть контракти з покращеними умовами, - Шмигаль  Росіяни переоцінили свої сили і зазнають втрат: у ЗСУ розповіли про ситуацію у Куп'янську  Моді приймає Путіна з почестями: що означає для України поїздка "фюрера" до Індії  Врожай в Україні зростає, але експерти б’ють на сполох — що заважає прибутку від його продажу  Прогноз погоди на 5 грудня: похолодання та нічний морозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.07.2022 3819

Найправильніший рецепт котлет: розкриті секрети соковитого фаршу

Соковиті і смачні котлети, які не розпадуться на сковороді - мрія будь-якого кулінара. Є ряд секретів, як домогтися ідеального смаку страви.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • М'ясо (на ваш смак) - 1 кг
  • Цибуля - 1 шт.
  • Хліб або батон - 200 г
  • Молоко - 250 мл
  • Вода - 200 мл
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Покрокове приготування

Залийте хліб молоком і залиште на кілька хвилин, щоб хліб ввібрав молоко.

Перемеліть м'ясо, цибулю і хліб на м'ясорубці. Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.

Добре перемішайте фарш до однорідності. Влийте частинами воду (може знадобитися трохи менше води). Відбийте фарш мінімум 10-15 разів.

Поставте фарш в холодильник мінімум на 30-60 хвилин, а краще на 3-4 години.

Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні або в панірувальних сухарях. Обсмажте з кожного боку по 5-7 хвилин.

Якщо ви не впевнені, що котлети приготувалися всередині, складіть котлети в форму і поставте в духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Або складіть в каструлю, налийте трохи води і тушкуйте на плиті 10 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найправильніший рецепт котлет: розкриті секрети соковитого фаршу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.07.2022 3819
Еще материалы раздела «Суспільство»