<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.07.2022 470

У Нідерландах виявили новий варіант штаму Омікрон

У Нідерландах виявили різновид коронавірусу під назвою BA.2.75 - один із підвидів Омікрону; його ще називають Центавр.

Про це повідомляє NOS.

“У Нідерландах виявили підваріант коронавірусу під назвою BA.2.75, який ще називають Центавр”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що вірус був виявлений у зразку з північно-східного регіону провінції Гелдерланд у червні. І це було встановлено після низки досліджень, проведених Національним інститутом охорони здоров’я Нідерландів (RIVM).

Випадки зараження цим варіантом уже зафіксовані в Індії, Австралії, Японії, Канаді, США, Німеччині та Великій Британії.

Європейський центр профілактики та контролю захворювань (ECDC) 7 липня визначив його як варіант, який перебуває під наглядом. Це означає, що є деякі ознаки того, що він може бути більш заразним або пов’язаним із важчим захворюванням.

Нагадаємо, перенесений раніше Омікрон не дає імунітету від його нових варіантів. Пацієнти, які перехворіли на першу версію Омікрона, виявлену в листопаді минулого року в Південній Африці, не застраховані від зараження новими варіантами цього коронавірусного штаму навіть за наявності щеплення чи бустера.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Нідерландах виявили новий варіант штаму Омікрон 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.07.2022 470
Еще материалы раздела «Суспільство»