<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
16.07.2022 666

Російські команди законно відсторонили від змагань УЄФА: рішення спортивного арбітражу

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) відхилив апеляції Російського футбольного союзу та низки команд із РФ на відсторонення від турнірів під егідою Союзу європейських футбольних асоціацій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт CAS.

Лозаннський арбітраж не знайшов причин скасувати рішення УЄФА та ФІФА про дискваліфікацію російських команд. CAS відхилив апеляції і РФС, і низки російських клубів.

Російські команди не гратимуть у єврокубках у сезоні 2022/23, а збірні держави-агресора пропустять матчі Ліги націй, чемпіонату Європи U-21, жіночого Євро-2022 і кваліфікації до жіночого ЧС-2023. УЄФА відсторонив усі команди з РФ від змагань у прийдешньому сезоні 2 травня.

До Союзу європейських футбольних асоціацій позивалися пітерський "Зеніт", московські ЦСКА та "Динамо", а також "Сочі". Вони намагалися поновитися у правах на участь у єврокубках.

Раніше Росія і Білорусь опинилися на порозі неучасті в Олімпійських іграх-2024. Через рішення більшості спортивних федерацій тамтешні атлети не виступатимуть у кваліфікаціях до Ігор і не зможуть вибороти ліцензії в Париж-2024.

До слова, раніше склали попередній гід сезоном 2022/23 в українській Прем'єр-лізі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські команди законно відсторонили від змагань УЄФА: рішення спортивного арбітражу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
16.07.2022 666
Еще материалы раздела «Спорт»