<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
17.07.2022 435

Усидіти на двох стільцях: технічний спонсор збірної України презентував форму для російських клубів

Іспанський виробник спортивного одягу Joma, який є технічним спонсором збірної України, представив форму для двох російських клубів на сезон-2022/2023.

Незважаючи на повномасштабну війну, яку Росія розв'язала проти України, відомий іспанський бренд не припинив працювати з країною-агресоркою. Пише ТСН. 

Більше того, компанія Joma розширює клієнтську базу в Російській Федерації. Якщо минулого сезону в її формі виступав лише московський ЦСКА, то зараз іспанці роблять екіпірування ще й для "Ахмата" з Грозного, який спонсорує один з прихильників режиму Путіна та війни в Україні Рамзан Кадиров.

Обидва російські клуби нещодавно презентували ігрові комплекти на наступну кампанію.

Зауважимо, що Joma - технічний спонсор національної збірної України від 2017 року.

Минулого сезону всі команди російської Прем'єр-ліги (РПЛ) одягали виключно іноземні бренди - Nike, Adidas, Puma, Joma, Jako, Macron. З них усіх тільки Nike повністю відмовився від співпраці та розірвав контракти з російськими клубами.

Нагадаємо, нещодавно CAS відхилив апеляцію Російського футбольного союзу на відсторонення російських клубів і збірних від міжнародних змагань. Таким чином, у сезоні-2022/23 країна-агресорка не буде представлена в футбольних єврокубках.

Оценка материала:

5.00 / 2
Усидіти на двох стільцях: технічний спонсор збірної України презентував форму для російських клубів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
17.07.2022 435
Еще материалы раздела «Спорт»