НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2022 477

В МВС прогнозують ріст рівня злочинності в Україні після війни

В Україні збільшилася кількість злочинів, пов’язаних знезаконним поводженням зі зброєю та викраденням транспорту. Загалом після війни на нас очікує зростання рівня злочинності та ми до цього готуємося.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна в інтерв'ю Укрінформу.

Він пояснив, якщо слідувати світовим трендам, а також українському досвіду 2014-2015 років, то попереду Україну чекає зростання рівня злочинності.

"І це є нашим спільним викликом. І я кажу не лише про систему МВС, я кажу про усіх нас, як про українське суспільство загалом. Адже гідну відповідь цьому може дати кожен з нас спільно з правоохоронними органами. Ми бачимо, як гуртуються українці під час спільних викликів, як ми разом з ними протидіємо ДРГ і як протидіємо російському вторгненню", - розповів Єнін.

За його словами МВС, як центральний орган виконавчої влади, вже готується до цього виклику.

"На виконання доручення президента, опрацьовуємо модальності діяльності органів поліції та спрямування її фокусу саме на найбільш нагальні виклики та загрози, перед якими ми постанемо в післявоєнний період", - підсумував Єнін.

Оценка материала:

5.00 / 1
В МВС прогнозують ріст рівня злочинності в Україні після війни 5.00 5 1
Політика / Україна
17.07.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»