<
НОВИНИ ДНЯ: Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь  Коли спека в Україні ослабне: синоптикиня назвала точну дату  Київ увійшов до топ-10 найгірших міст для життя — рейтинг The Economistвсі новини дня
18.07.2022 663

У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізосіб

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував послугу автоматичної реєстрації ТОВ для фізосіб - запускають бета-тестування нової послуги.

planwet

Про це Федоров написав у Telegram.

"Ми віримо в Україну, як країну підприємців та робимо все, щоб максимально спростити комунікацію бізнесу з державою. Всі державні послуги мають бути простими, швидкими та людяними.

Автоматичні послуги не тільки зручні для людей, але і допомагають зекономити час державних реєстраторів. Ми порахували, що у минулому році завдяки автоФОП держреєстратори зекономили 7,2 років часу. Адже раніше на заповнення однієї заявки витрачали 21 хвилину", - зазначив міністр.

За його словами, автоматизація реєстрації ТОВ для фізичних осіб - наступний логічний крок.

Тим, хто готовий взяти участь у бета-тестуванні нової послуги, варто перейти за посиланням.

Скористатися послугою зможуть громадяни України від 18 років, які мають податковий номер та УНЗР (унікальний номер запису у реєстрі).

Оценка материала:

5.00 / 2
У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізосіб 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
18.07.2022 663
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»