<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
21.07.2022 181

Ювелірні прикраси — найкраща інвестиція

Люди інвестують по-різному: хтось скуповує цінні папери або криптовалюту. Інші віддають перевагу первинній нерухомості. Проте мало хто знає, що інвестиція в ювелірні прикраси, особливо на основі золота, — теж гарне капіталовкладення. Не потрібно бути експертом, аби розуміти, що запаси дорогоцінних металів вичерпуються, тож за кілька років золото серйозно виросте в ціні. До того ж пандемія COVID-19 показала, що навіть соціальні й економічні фактори мають вплив на вартість дорогоцінних металів.

Чому варто інвестувати в ювелірні прикраси: 4 ключових причини

Як тільки людина чує про інвестицію в золото, то перш за все згадує про монети й золоті злитки. При цьому купити золотий браслет на руку — також вважається інвестицією. Тільки все залежить від вибраної моделі, проби золота й інших факторів. Експерти радять вкладати кошти в ювелірні прикраси з 4-х причин:

1. Інвестиція в дорогоцінні метали й коштовне природне каміння — одна з найнадійніших. Нову нерухомість можна швидко збудувати, але не поповнити світові запаси золота.

2. Початковий внесок мінімальний. Чого не скажеш про купівлю квартири або цінних активів.

3. На ціну ювелірного виробу впливає не лише кількість золота в сплаві, але й робота ювеліра. Тож це вже вигідніше, ніж купувати простий банківський злиток, відлитий механічно.

4. Золоті ювелірні прикраси можна носити кожного дня. Як тільки вони втратять свою актуальність або набриднуть, їх можна покласти до скриньки й залишити там на кілька років.

Як вибрати вдалу ювелірну прикрасу для інвестиції

Важливо шукати не лише якомога більшу питому вагу золота в ювелірній прикрасі, але й опиратися на інші дані. Йдеться про:

1. Неповторність. Дизайнерські прикраси завжди мають вищу ціну, ніж коштовності масового виробництва.

2. Класика. Попит залишається виключно на мінімалістичні прикраси. Якщо це надто яскрава каблучка, можливо, за кілька років вона втратить в ціні, оскільки вийде з тренду.

3. Інкрустація. Якщо хочеться вигідно інвестувати кошти, розглядайте прикраси з натуральним дорогоцінним камінням. Це може бути діамант, сапфір, смарагд, рубін, топаз, перлини. Важливо, аби камінь мав високий показник чистоти й на ньому були відсутні дефекти.

4. Антикваріат. Найвигідніше купувати прикраси, які мають певну історичну або культурну цінність. Високо цінуються коштовності, які передаються з покоління в покоління.

5. Документація. Не забувайте, що кожен ювелірний виріб повинен мати паспорт, клеймо й пробу, а також атестат на дорогоцінне каміння.

Не женіться за високою вартістю. Краще трохи почекати й купити золоту каблучку або браслет на сезонному розпродажі. Чим дешевше вдасться придбати золото, тим вигідніше його продати в майбутньому.

Звертайте увагу не лише на ювелірні прикраси від новітніх майстрів, але й на моделі, виготовлені в стилі ар-деко. Вони відрізняються масивною інкрустацією натуральним камінням.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ювелірні прикраси — найкраща інвестиція 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
21.07.2022 181
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний