<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2022 873

Не слід демонізувати Білорусь: голова військової розвідки прокоментував "ймовірний наступ"

Буданов вкотре наголосив, що не варто вірити "усілякому мотлоху, що вкидається через ЗМІ".

Білорусь втринадцяте подовжила військові навчання біля кордону України. У зв'язку з цим керівник української військової розвідки Кирило Буданов в ефірі єдиного телемарафону розказав, чи збираються ці навчання переходити у наступ, чи це вже така певна стабільність на кордоні. Пише ТСН. 

"Це абсолютно стабільні дії, все ми це відстежуємо. Не слід демонізувати ситуацію з Білоруссю і якось сильно остерігатися певних дій звідти. Це дуже чудовий приклад – Білорусь мала нас атакувати разів десь п'ять, мабуть, за цей час. Якщо слідкувати за усім цим мотлохом, який вкидається через ЗМІ. Я вам ще раз кажу: нічого зараз там не буде", - наголосив Буданов.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов розповів про дві реальні загрози з боку Білорусі. За його словами, це - російські ракетні війська та російські пілоти, які можуть завдавати ракетних та авіаударів по території України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не слід демонізувати Білорусь: голова військової розвідки прокоментував "ймовірний наступ" 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2022 873
Еще материалы раздела «Україна»