<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до появи F-16 в Україні: експерт розповів, що на це вказує  На противагу НАТО: Путін намагається сформувати євразійську "архітектуру безпеки" – ISW  Російський депутат назвав Путіна "ворогом Росії" і закликав до миру з Україною  Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки  Знайдено нового динозавра з рогами замість брів і 200 зубами  Путін знайшов виправдання застосуванню ядерної зброї, але ескалації не буде, - ISW  Рекрутинг у ЗСУ: правозахисник вказав на важливу проблемувсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2022 529

Потроху закінчуються в Україні: у Збройних силах РФ відчувають дефіцит кваліфікованих пілотів

В армії Росії не вистачає пілотів.

76e6a9473efd03da2cde9d329ad05043_25.07.22

Здебільшого кандидати або не хочуть воювати, бо це квиток в один кінець, або не мають достатньої підготовки. Пише ТСН. 

Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк.

За його інформацією, у ЗС РФ продовжують відчувати дефіцит льотного складу.

"Найбільша увага приділяється пошуку кваліфікованих пілотів літаків Су-25 та штурманів гелікоптерів Ка-52/Мі-28, проте переважно у кандидатів або немає бажання, або підготовленість залишає бажати кращого. Люди усвідомлюють, що саме ці вакансії пов'язані з величезним ризиком для життя (або подальшої кар'єри у разі оприлюднення списків), оскільки ця категорія військовослужбовців залучається до завдання ударів по території України, у тому числі по об'єктах громадянської інфраструктури", - зазначив Цимбалюк.

Він додав, що головним джерелом кадрів зараз є приватні військові компанії, але й там підготовлені фахівці починають закінчуватися.

Нагадаємо, що українські захисники за день знищили кілька ворожих штурмових груп на Луганщині. Ті намагалися потрапити вглиб території України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потроху закінчуються в Україні: у Збройних силах РФ відчувають дефіцит кваліфікованих пілотів 5.00 5 2
Політика / Україна
25.07.2022 529
Еще материалы раздела «Україна»