<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Бізнес
Технології
26.07.2022 613

Оновлення Windows 10 перешкоджає роботі USB-принтерів

Microsoft підтвердила, що оновлення KB5014666, випущене 28 червня 2022 року, перешкоджає роботі USB-принтерів.

Як повідомляють на сайті Neowin, воно некоректно працює для ПК з Windows 10.

Через помилку у цих системах показуються дублікати одного принтера. Програми, які посилаються на певний принтер за назвою, не можуть надрукувати документ.

У компанії  кажуть, що працюють над розв'язання проблеми в майбутньому оновленні. Тим часом користувачі можуть надіслати звіти із відгуками та спробувати тимчасові обхідні шляхи.

Як це зробити:

  • Відкрийте програму "Налаштування", перейдіть до "Bluetooth і пристрої" та виберіть "Принтери та сканери".
  • Якщо існує копія інсталяції наявного принтера, наприклад із суфіксом "Копія1", підтвердьте, чи працює друк на цьому принтері. Цей принтер має працювати належним чином.
  • Якщо необхідно використовувати оригінальний принтер, а не дублікат, клікніть правою кнопкою миші на дублікат принтера, виберіть "Властивості принтера" та виберіть вкладку "Порти". Зверніть увагу на порт, що використовується.
  • Відкрийте "Властивості принтера" на оригінальному принтері та виберіть вкладку "Порти". Зі списку виберіть параметр порту, який використовується принтером-дублікатом. Якщо цей оригінальний принтер працює нормально, копію принтера можна видалити.

Інші варіанті команда Microsoft детально описала у технічній інструкції на офіційному сайті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Оновлення Windows 10 перешкоджає роботі USB-принтерів 5.00 5 2
Бізнес / Технології
26.07.2022 613
Еще материалы раздела «Технології»