<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
01.08.2022 498

"Мені незрозуміла його людська позиція": ексчемпіон світу "розніс" Ломаченка через мовчання про війну

Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко розкритикував свого співвітчизника Василя Ломаченка, який досі публічно не засудив вторгнення російської армії до України.

fff7934ff25413099ed51a4b97023e2d_01.08.22

В'ячеслав Сенченко наголосив, що Ломаченко має багатомільйонну аудиторію, через яку міг би доносити меседжі щодо повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Однак, Василь з якихось причин не вважає за необхідне це робити.

"Тут кожен робить свій вибір, і не можна сказати, що хтось має рацію чи не має. Моя думка, що кожен має займатися своєю справою. Усик - боксер, він має боксувати, військовий має воювати. Пише ТСН. 

Ломаченко відмовився від бою за абсолюта та пішов до тероборони? Це все розмови. Не було контракту. Я думаю, ніхто не бачив його. Усна домовленість - це з чиїхось слів. Я взагалі не хочу обговорювати Ломаченка. Мені незрозуміла його людська позиція.

Він має багатомільйонну аудиторію, його знають у всьому світі. Хоч Ломаченко і намагається не часто давати інтерв'ю, але можна сказати, що він є публічною, відомою людиною. Тому він повинен був висловити свою думку, сказати, що він думає про вторгнення Росії. Його позиція для мене взагалі незрозуміла", - сказав Сенченко в ефірі YouTube-каналу "Два Бокових".

Раніше повідомлялося, що стала відома дата наступного бою Ломаченка. Ім'я суперника і місце проведення поєдинку будуть визначені, коли Василю дозволять виїзд за межі України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мені незрозуміла його людська позиція": ексчемпіон світу "розніс" Ломаченка через мовчання про війну 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
01.08.2022 498
Еще материалы раздела «Спорт»