НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
03.08.2022 428

"Усі ці санкції не можуть мати юридичної сили": в РФ влаштували істерику щодо відсторонення спортсменів та згадали про людські права

Російський хокейний тренер Юрій Новіков звинуватив міжнародні організації в недопуску юних спортсменів до змагань.

b2f4d48008f1b731db3eee866e16d0d1_03.08.22

Зокрема, Новіков наголосив на тому, що світові спортивні функціонери порушують права російських дітей, забороняючи їм брати участь у міжнародних змаганнях. Пише ТСН. 

Про це він розповів у інтерв'ю порталу "РБ Спорт".

Він зазначив, що юні спортсмени не повинні піддаватися дискримінації та "нести відповідальність за дорослих". Як наслідок, Новіков закликав російських політиків вирішити проблеми із усуненням молодіжних та юніорських збірних.

"Наших спортсменів, і не лише хокеїстів, позбавили всього: молодіжних, юніорських чемпіонатів світу. Але не можуть діти піддаватися дискримінації на світовій арені. Вони мають бути захищені ООН. Тому всі ці санкції не можуть мати юридичної сили.

Виключення наших молодих спортсменів є неприпустимим. Дитина не може нести відповідальность за дорослих. Права дітей ніхто не має права порушувати, це святе. Порушуються всі мислимі права дитини, які записані в міжнародних деклараціях", - сказав Новіков.

Щоправда, тренер не згадав один важливий момент - повномасштабне вторгнення до України, яке влаштував їхній диктатор - Володимир Путін. Як бачимо, представники країни-агресорки продовжують вдавати вигляд, що нічого не відбувається, а їхнє відсторонення від змагань - суцільна несправедливість та прояв русофобії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Усі ці санкції не можуть мати юридичної сили": в РФ влаштували істерику щодо відсторонення спортсменів та згадали про людські права 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
03.08.2022 428
Еще материалы раздела «Спорт»