<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.08.2022 3966

З Русланою Писанкою попрощалися у Німеччині: чоловік зірки розсекретив її ім’я під час хрещення

2 серпня, у Німеччині відбулося прощання з українською акторкою та ведучою Русланою Писанкою.

З Русланою Писанкою попрощалися у місті Кайзерслаутерн, Німеччина. Прощання відбулося біля церкви місцевого кладовища. Пише ТСН. 

Як відомо, саме у Німеччині зірка провела свої останні дні. З початком повномасштабного вторгнення РФ до України Писанка поїхала до Німеччини, де лікувала рак.

Чоловік Писанки Ігор Ісаков повідомив прихильникам ведучої, що під час хрещення Руслані було дане інше ім'я. Вдівець артистки поділився цією інформацією, якщо хтось захоче поставити за неї свічку:

"Ім'я Руслани під час хрещення - Руфіна. В кого буде можливість, поставте свічечку", - написав Ісаков у соцмережі.

Окрім того, чоловік Писанки зауважив, що у Німеччині відбулося прощання, а поховають артистку в Україні.

"Друзі, нагадую... Це не похорон в Німеччині, це прощання тут, в місці де вона змушена була жити останні її дні. Похорон відбудеться в Києві! Коли зможу привезти її додому... Точну дату згодом", - зазначив Ісаков.

Нагадаємо, що в Німеччині у Руслани Писанки діагностували рак. Лікарі вже нічого не могли вдіяти, адже хвороба була запущеною та прогресувала. Писанка пішла з життя 19 липня. Зірці було 56 років. Кремували Руслану 21 липня.

Прах знаменитості згодом її чоловік доправить до України і в Києві поховає дружину на Байковому кладовищі.

Оценка материала:

5.00 / 3
З Русланою Писанкою попрощалися у Німеччині: чоловік зірки розсекретив її ім’я під час хрещення 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.08.2022 3966
Еще материалы раздела «Суспільство»