<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2022 3690

"Правий берег Дніпра стане могилою для десантників з РФ": у ЗСУ анонсували нові "бавовни" на Херсонщині

Російські окупанти накопичують ресурси на Херсонщині.

9ed36eaa25da2a67f5333c04cccd03c9_04.08.22

Вони намагатимуться стримати контрнаступ ЗСУ на Херсонщині та готуються до наступу на Криворізькому та Миколаївському напрямках.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Пише ТСН. 

Російські окупанти склади з боєприпасами розміщують або на лівому березі Дніпра, або на правому – втиснувшись у берег річки, щоб їх не дістала українська зброя. Проте у ЗСУ нагадали, що РСЗВ М142 HIMARS здатні досягати до цих позицій. Також українські військові натякнули, що вони знають, в яких населених пунктах росіяни розміщують свої склади зі зброєю.

Також у ЗСУ наголосили, що окупанти, які формують на правому березі Херсонщини повноцінну ударну групу, будуть забезпечені повною мірою людським ресурсом, але матимуть проблеми з технікою та супутніми витратними елементами.

"Навіть з тією наявною кількістю складів, які зараз розміщені на правому березі і поки що не відчували запаху бавовни, можна говорити про те, що їхня кількість недостатня для забезпечення такої групи військ. Після того як почнуть лунати бавовни і на них, надія буде лише на ресурс на лівому березі", - йдеться у повідомленні.

У страткомі ЗСУ наголосили, що складається враження, що російське командування поставило собі за мету в 2022 році в Україні остаточно знищити всю російську десантуру.

"І братською могилою для них стане правий берег Херсонської області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що мета всіх наступів російських військ на Донецькому та Луганському напрямках – змусити Україну перекинути туди резерви, аби не перекидати їх на напрямок справжньої небезпеки, де планується великий наступ.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Правий берег Дніпра стане могилою для десантників з РФ": у ЗСУ анонсували нові "бавовни" на Херсонщині 5.00 5 4
Політика / Україна
04.08.2022 3690
Еще материалы раздела «Україна»