<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
05.08.2022 425

Українські легкоатлети вибороли чотири медалі на змаганнях в Італії

У італійському Нембро відбувся турнір Meeting Internazionale Città di Nembro, на якому вдало виступили чотири українські легкоатлети.

c16ea9273f6dede34988b7d019690ce5_05.08.22

Українські легкоатлети завоювали одразу чотири медалі на міжнародному турнірі в італійському Нембро. У скарбничці наших спортсменів: золота, дві срібних і бронзова медалі. Пише ТСН. 

Єдине "золото" Україні принесла Катерина Карпюк (раніше - Климюк). У бігу на 400 метрів країнка показала результат 53,03 секунди, "срібло" та "бронзу" вибороли італійки Бенедикта Чігболу та Ребекка Борга.

Решту медалей українці завоювали в стрибках у довжину. У змаганнях серед жінок на п'єдестал піднялися відразу дві представниці України.

Срібна нагорода на рахунку Ольги Корсун. Вона показала результат 6.37 м. У цій же дисципліні бронзовою призеркою стала Марія Горєлова. Легкоатлетка стрибнула на 6.19 метра.

У чоловічих стрибках у довжину срібну нагороду завоював Сергій Нікіфоров, з результатом 7.96 м.

Нагадаємо, що Карпюк стала призеркою міжнародного турніру в італійському Ліньяно-Сабб'ядоро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські легкоатлети вибороли чотири медалі на змаганнях в Італії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
05.08.2022 425
Еще материалы раздела «Спорт»