<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2022 20170

Як вчитимуться діти - онлайн чи офлайн? Шкарлет зробив важливу заяву

Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет розповів, як навчатимуться діти з 1 вересня у школах. Він зазначив, що думки батьків розділилися, тому вони матимуть право вибору формату навчання.

Про це повідомляє Урядовий портал. Пише rbc.ua.

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет розповів, що частина батьків хоче повернутися до звичного формату навчання, а частина - турбується про те, як діти навчатимуться в умовах повітряної тривоги.

"Одні хочуть якнайшвидшого повернення дітей до традиційного навчання, взаємодії з вчителями та спілкування з однолітками, адже соціалізація - важливий елемент для розвитку. Інші батьки задоволені створеними умовами в захисних спорудах школи, однак їхні серця стискаються від думки, що вони не будуть поруч зі своєю дитиною в разі повітряної тривоги", - підкреслив міністр.

Він додав, що всі діти повинні отримувати знання виключно в безпечних умовах. Шкарлет зазначив, що батьки зможуть самі вибрати формат навчання.

"Право вибору форми навчання буде за батьками. Адміністрація школи створити умови для очного та дистанційного навчання, а також вже працює над форматом змішаного навчання", - пояснив міністр.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як планують розпочати навчання у школах у різних містах України.

А ще розповідали про те, що у шкільні укриття планують провести Інтернет і встановити роутери.

Оценка материала:

4.80 / 5
Як вчитимуться діти - онлайн чи офлайн? Шкарлет зробив важливу заяву 4.80 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2022 20170
Еще материалы раздела «Суспільство»