<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.08.2022 1475

В Україні 7 серпня очікуються грози, але не всюди: названо регіони

У неділю, 7 серпня, у західних, вдень і у Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях очікуються грози.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДСНС України.

"7 серпня у західних, вдень і у Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, погода в Україні у серпні буде з різкими перепадами температур у бік похолодання, а опадів буде чимало – час від часу очікуються зливи.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні 7 серпня очікуються грози, але не всюди: названо регіони 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.08.2022 1475
Еще материалы раздела «Суспільство»