<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.08.2022 1123

Чи чекати на люті морози взимку: синоптик дав категоричний прогноз погоди в Україні

На Україну взимку 2022-2023 чекає середня температура, що перевищуватие норму. Періоди сильного морозу можливі, але вони не будуть тривалими.

На Україну взимку 2022-2023 чекає середня температура, що перевищуватие норму. Періоди сильного морозу можливі, але вони не будуть тривалими. Пише OBOZREVATEL.

"Це означає, що зменшилася кількість днів із негативною середньодобовою температурою, тривалість зимового періоду скоротилася. А в окремі роки ми навіть не можемо оцінити, була зима чи ні", – сказав Кульбіда.

Він наголосив, що через глобальне потепління в Україні "вже не буде комфортного прохолодного літа". За його даними, середня температура липня-серпня зросла на 2,5-2,8 градуса, а кількість діб із температурою +30 градусів і вище збільшилася вдвічі.

Як раніше писав OBOZREVATEL:

– Кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич вважає, що погода в Україні в серпні 2022 року буде спекотною, а кількість опадів розподілиться нерівномірно.

– Найбільш спекотно буде в південних областях – в окремі дні максимальна температура там може досягати +35…+38 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи чекати на люті морози взимку: синоптик дав категоричний прогноз погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.08.2022 1123
Еще материалы раздела «Суспільство»