НОВИНИ ДНЯ: Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  "Два місяці будуть найважчими": експерт про сценарії війни, мобілізацію та що планує Путін  Млинці заварні на кефірі: рецепт із секретом  Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sunвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.08.2022 5940

Шарлотка з білим наливом: смачний і простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко у своєму блогу в Instagram поділився новим рецептом смачної шарлотки з білим наливом, яку дуже просто приготувати і яка має неймовірний смак.

Історію появи шарлотки, оригінальний рецепт якої вперше з’явився у Німеччині ми вже розповідали ось тут. Існує безліч різноманітних рецептів шарлотки, але Євген Клопотенко пропонує приготувати її з яблук сорту білий налив. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

4 яйця

150 г цукру

160 г борошна

яблука

кориця

Приготування:

Збиваєте 4 яйця зі 150 г цукру до такого білого густого стану. Обережно всипаєте в яйця 160 г борошна і перемішуєте. Власне, це і є тісто на шарлотку. За рівнем складності - як зафігачити омлет. Берете потім білий налив, нарізаєте скибочками і посипаєте корицею. Яблука з корицею додаєте у тісто і перемішуєте. Запікати можна у мультиварці на режимі "випічка" годину або у духовці на 180 градусах. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном.

Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять теж від Клопотенка.

Оценка материала:

5.00 / 3
Шарлотка з білим наливом: смачний і простий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
10.08.2022 5940
Еще материалы раздела «Суспільство»