НОВИНИ ДНЯ: Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.08.2022 4167

У жакеті-кімоно і з локонами: Олена Зеленська дала інтерв'ю японській телекомпанії

Перша леді розповіла про життя після російського вторгнення в Україну.

0a97531759d50800700233a4b11f7ddc_09.08.22

Олена Зеленська дала інтерв'ю японській телекомпанії. В Instagram вона опублікувала відео сюжету, у якому розповіла про війну в Україні і про те, як змінилося її життя. Пише ТСН. 

Перша леді розповіла також про проєкти із розвитку безбар’єрного середовища.

"Україна має стати найкомфортнішим місцем у світі для своїх людей, які стільки пережили й переживають. Кожна вулиця, кожна будівля мають бути зручними для громадян у будь-якому фізичному стані та віці.

Розповіла японській телекомпанії @nhkworldjapan, чому наші проєкти із розвитку безбар’єрного середовища, розпочаті до російського нападу, стають іще актуальнішими.

Щоб люди, які зазнали травм війни, почувалися комфортно й захищено, щоб могли повернутися до повноцінного життя, їм потрібні зручні міста, адаптовані робочі місця, реабілітація та найширші можливості. Це амбітна мета і новий виклик для наших безбар’єрних проєктів. Шанс прибрати перед людиною бар’єр, який заважає жити, – фізичний чи психологічний. Прибрати війну зі шляху. Назавжди", - написала Зеленська.

На відео Олена постала у світло-блакитному жакеті-кімоно. Свій образ вона доповнила укладанням з локонами і ніжним макіяжем.

Оценка материала:

5.00 / 3
У жакеті-кімоно і з локонами: Олена Зеленська дала інтерв'ю японській телекомпанії 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
09.08.2022 4167
Еще материалы раздела «Суспільство»