<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
10.08.2022 2433

У Путіна хамовито прокоментували заклик Зеленського не пускати росіян на Захід

Президент Володимир Зеленський закликав Захід закрити кордони для громадян країни-агресорки Росії.

393efd131f565ddcf8260aebb8385fc7_10.08.22

У Кремлі таким заявам українського лідера не раді. Речник російського президента диктатора Дмитро Пєсков заявив, що до пропозиції Зеленського "можна ставитися лише надзвичайно негативно". Пише ТСН. 

Позицію речника Путіна озвучуть російські засоби масової пропаганди.

"Заява досить, скажімо так, говорить сама за себе. Швидше за все, ірраціональність у мисленні в цьому випадку зашкалює", - висловився Пєсков.

За його словами, спроби ізолювати державу-терористку чи її громадян невдасться. Мовляв, це "процес, який не має перспектив". "Душок у таких ініціатив не дуже хороший, якщо не сказати більшого" - сказав він.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський вважає, що країнам Заходу слід заборонити в’їзд громадянам Російської Федерації. Більше того - обмеження має стосуватися всіх росіян. Навіть так званих "хороших", які залишили державу-терористку через незгоду з політикою диктатора Володимира Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Путіна хамовито прокоментували заклик Зеленського не пускати росіян на Захід 5.00 5 3
Політика / Росія
10.08.2022 2433
Еще материалы раздела «Росія»