<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.08.2022 17963

Путін з мертвим снігуром: унікальну марку презентували в Запоріжжі

Фейки про масові вбивства цих птахів в Україні – нібито через колір пір'я – російські пропагандисти почали розганяти ще вісім років тому.

43211a2ccf8bcc057ebec2bdb7767236_10.08.22

Про це пише ТСН.

Одразу після цього митці звели скульптуру: Путін, який дуже схожий на орка, тримає начебто вбитого птаха.

А зараз – вкрай обмеженим накладом - надрукували і марку. Випустили лише 100 блоків та тисячу окремих одиниць, які урочисто погасили на головному поштамті Запоріжжя. Гроші за марки підуть на створення культурного хабу для українських виконавців. Мережа одразу вибухнула жартами і мемами: користувачі відзначають схожість карикатури з марки на реального Путіна. Перші примірники - відправили у Кремль – особисто російському диктатору. В конверт поклали історію Криму та видруки з Римського статуту – аби він вже починав готуватись до Гаазького трибуналу.

Оценка материала:

5.00 / 6
Путін з мертвим снігуром: унікальну марку презентували в Запоріжжі 5.00 5 6
Життя та Стиль / Суспільство
10.08.2022 17963
Еще материалы раздела «Суспільство»