НОВИНИ ДНЯ: Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потеплієвсі новини дня
Політика
Росія
11.08.2022 1214

У Москві пенсіонерка "здала" сусідку-українку: наслухалася пропагандистів

У столиці Росії Москві жінка поскаржилась поліції на сусідку-українку.

a2b05aa523afb97f4b4f8a513ffd50a9_11.08.22

Пенсіонерці не сподобалось те, що її сусідка під час конфлікту сказала, що Україна відновить територіальну цілісність, а Кримський міст буде знищено. Пише ТСН. 

Про це повідомляє російський телеграм-канал Baza.

71-річна росіянка підслухала сварку своїх сусідок. Одна з жінок заявила, що Україна відновить свою територіальну цілісність - поверне Крим та Донбас, а Кримський міст буде знищено. Спочатку пенсіонерка проігнорувала це. Проте згодом вона наслухалась російських пропагандистів, які заявляли, що "потрібно бути уважним" та почала шукати "ворогів Росії".

"Віра Павлівна серйозно обміркувала цю інформацію і майже через місяць все ж таки повідомила про Олену в поліцію. Хоча остаточне рішення пенсіонерка ухвалила через телевізор — за словами пенсіонерки, там їй пояснили, ніби в українців "невідомо що" в голові і тому нині треба бути напоготові", - пишуть пропагандисти.

Зазначається, що сусідка, яка підтримувала територіальну цілісність України, була родом з Одеської області. У Москву вона переїхала до чоловіка.

Нагадаємо, у Криму жінка ледь не уколошкала чоловіка за підтримку війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Москві пенсіонерка "здала" сусідку-українку: наслухалася пропагандистів 5.00 5 1
Політика / Росія
11.08.2022 1214
Еще материалы раздела «Росія»