<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Політика
Росія
11.08.2022 1787

"Кабаєва – це лише прикриття": російський опозиціонер про коханку Путіна

Путін і Кабаєва неодружені і навіть не пара.

bc0384858cfa9dda865230fdfa7a2ade_11.08.22

Колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва не є коханкою чи дружиною диктатора Путіна, він також не є батьком її дітей. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів ексдепутат Держдуми РФ, бізнесмен Ілля Пономарьов.

"У будь-якому разі вважаю, що Кабаєва – це операція прикриття. Я маю дуже багато свідчень, що ніяка вона не дружина. І думаю, що діти, які в неї є, це не путінські діти. Вона виконує певне важливе завдання. Вони, певна річ, із Путіним, як кажуть, "добрі друзі", тобто вона грає роль цієї ширми і прикриття. Але спочатку інформацію про те, що вона його дружина, розганяв Кремль. Це я знаю абсолютно точно. Тому що я знаю людей, які це робили", – сказав він.

За словами бізнесмена, "легенда" про стосунки Путіна з Кабаєвою почала поширюватися 2008 року.

Тоді видавець газети "Московский комсомолец" Олександр Лебедєв написав про нібито підготовку весілля Путіна і Кабаєвої. На це вкрай негативно відреагував кремлівський диктатор і Лебедєв незабаром повідомив про закриття газети.

"Йому треба було списати інвестиції, які туди йшли. Це був неуспішний медійний проєкт. І це був дуже хороший привід", - сказав Пономарьов.

За даними бізнесмена, керував "розгоном цієї інформації", колишній речник першого президента РФ Бориса Єльцина Сергій Ястржембський.

"Йому після цього якраз дали виїхати. Він живе в Італії, одержує задоволення від життя. Але розгін інформації про Кабаєву – це був його великий проєкт, який він зробив перед від'їздом", – повідомив Пономарьов.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Кабаєва – це лише прикриття": російський опозиціонер про коханку Путіна 5.00 5 2
Політика / Росія
11.08.2022 1787
Еще материалы раздела «Росія»