НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Політика
Світ
11.08.2022 1392

"Лише для вас чарівні краєвиди Мухосранська": Стефанчук відреагував на відмови країн ЄС видавати візи росіянам

Країни Євросоюзу одна за одною відмовляють у видаванні віз росіянам. Тож тепер громадяни РФ не зможуть відвідувати світові столиці під час відпустки та нести свою пропаганду.

90590d89cf363f129e0b13ccdca9a664_11.08.22

Наприкінці серпня очільники МЗС країн ЄС мають зібратися та обговорити питання заборони віз для росіян на загальноєвропейському рівні.

Про це голова Верховної Ради Руслан Стефанчук написав у Мережі. Пише ТСН. 

"Країни Європейського Союзу одна за одною відмовляють у видачі віз росіянам. І для цього не потрібні довгі обговорення та розлогі дискусії. Латвія, Естонія, Чехія, Нідерланди, Бельгія – країни, не вагаючись, вводять обмеження та показують росіянам: в Європі їм не раді", – йдеться в повідомленні спікера парламенту.

Він додав, що нарешті всі зрозуміли, що жити у цивілізованому світі та пропагувати війну – це несумісні речі.

Стефанчук також звернув увагу, що відтепер росіяни не зможуть приїжджати до світових столиць під час відпустки, насолоджуватися благами, до яких вони не доклали нічогісінько, та нести свою пропаганду й вихваляти свій спосіб життя.

"Ласкаво просимо у СРСР, ви ж цього хотіли? Тепер лише для вас: чарівні краєвиди Мухосранська, мальовничий схід сонця в Зажопинську, чудеса кулінарії в Задрищенську та незабутні ночі в Ново-@бєньово", – заявив голова ВР.

Він додав, що коли наприкінці серпня очільники МЗС країн ЄС зберуться та обговорять питання заборони віз для росіян на загальноєвропейському рівні, то це буде найкоротше обговорення й одностайне схвалення.

Нагадаємо, прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас закликала зупинити видавання туристичних віз росіянам для поїздок до ЄС.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Лише для вас чарівні краєвиди Мухосранська": Стефанчук відреагував на відмови країн ЄС видавати візи росіянам 5.00 5 2
Політика / Світ
11.08.2022 1392
Еще материалы раздела «Світ»