НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2022 2179

Синоптики попереджають про погіршення погоди: які регіони 12 серпня накриють грози

В Україні 12 липня, погіршиться погода.

У п'ятницю на заході країни, а також у Житомирській області будуть дощі і грози. Крім того, в окремих районах буде град та шквали 15-20 м/с.

Про це повідомляють у ДСНС. Пише ТСН. 

"12 серпня у західних та Житомирській областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, синоптики повідомляли, що тиждень, 8-14 серпня, в Україні буде різним - від спеки на сході та півдні до післядощової свіжості на заході та півночі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики попереджають про погіршення погоди: які регіони 12 серпня накриють грози 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2022 2179
Еще материалы раздела «Суспільство»