НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.08.2022 546

"Васю, ти проломив дно": Ломаченко потрапив у скандал, виклавши відео інтерв’ю митрополита УПЦ МП

Український боксер Василь Ломаченко виклав інтерв'ю зі скандальним митрополитом Запорізьким та Мелітопольським Лукою (в миру Андрій Коваленко).

275881bac6424e399960f75f6696599b_13.08.22

Так, ексчемпіон світу в трьох вагових категоріях перервав місячну мовчанку в Інтернеті та опублікував перший пост, починаючи від 2 липня. Пише ТСН. 

Відповідне відео з митрополитом УПЦ МП з'явилося на офіційній сторінці Ломаченка в Instagram.

Зазначимо, що у відео опубліковано інтерв'ю священника, яке той дав 30 березня російській службі ВВС.

Зокрема, у ролику священнослужитель зізнається, що 24 лютого стало для нього шоком і він не міг повірити у те, що сталося. На думку Луки причиною війни став гріх – гріх гордині, гріх влади, і що людство розслабилося і забуло про Бога. Раніше Лука згадував, що останньою краплею, яка спровокувала напад, став парад ЛГБТ у Києві.

Окрім того, Митрополит – активний противник автокефалії української церкви. Також Лука сприяє депортації українців із Маріуполя, вивозячи мирних мешканців до Росії.

"Частина перша: вбивство – гріх", – підписав відео Ломаченко.

Щодо дій Ломаченка, а саме - опублікуванні цього відео, то його вщент "рознесли" користувачі в коментарях:

  • Васю, ти проломив дно
  • Ну прикол, 170 днів повномасштабної війни а у васі вата ще не вигоріла з голови
  • Василь виявився продажною Василисою
  • Бл*ть а ломаченко далі за московських попів...фууууу бл*ть
  • Ватно-православна програма. Продовження
  • БАВОВНА, бавовна в голові в тебе
  • Такого відбитого на голову бовдура, як ти, світ ще не бачив
  • Васю, тобі, як публічній особі, потрібно постити зовсім інші пости і висвітлювати реальну картину війни. Бачу тобі мало смертей наших людей та солдат, щоб відкрити очі і мати тверду позицію

Додамо, Ломаченко досі публічно не засудив вторгнення російської армії до України. Утім, Василь від початку війни вступив до тероборони Білгород-Дністровського.

Раніше повідомлялося, що стала відома дата наступного бою Ломаченка. Ім'я суперника і місце проведення поєдинку будуть визначені, коли Василю дозволять виїзд за межі України.

  • На рахунку Ломаченка 16 перемог (11 - нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі.
  • В останньому бою, в ніч проти 12 грудня, Василь переміг ганця Річарда Коммі та завоював пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Васю, ти проломив дно": Ломаченко потрапив у скандал, виклавши відео інтерв’ю митрополита УПЦ МП 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.08.2022 546
Еще материалы раздела «Суспільство»