<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.08.2022 1105

У школах Києва вирішили повністю відмовитись від російської мови

Мову окупанта більше вчити не будуть.

У школах Києва вирішили повністю відмовитись від російської мови. У новому навчальному році шкільні програми не передбачають викладання предметів російською мовою та вивчення російської мови взагалі як предмета, ні факультативно. Пише ТСН. 

Про це йдеться у відповіді департаменту освіти і науки КМДА, яку оприлюднив громадський діяч, юрист-міжнародник Андрій Смолій.

"В Києві у школах більше не буде вивчатись мова окупанта, а також не буде навчання московською. Про це повідомили у листі-відповіді з КМДА. Сподіваюсь так і буде. З 1 вересня будемо відслідковувати ситуацію", - зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
У школах Києва вирішили повністю відмовитись від російської мови 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
13.08.2022 1105
Еще материалы раздела «Столиця»