<
НОВИНИ ДНЯ: Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкоювсі новини дня
Політика
Європа
13.08.2022 428

Данія згодна із забороною на видачу віз росіянам, - міністр імміграції

Уряд Данії виступає за обмеження видачі шенгенських віз громадянам Росії. Але вважає за краще зробити це разом з усіма країнами ЄС.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар міністра імміграції Данії Кааре Дібвада для politiken.dk.

Повідомляється, що лише за п'ять місяців 2022 року громадянам Росії було видано майже в три рази більше туристичних віз до Данії, ніж за весь 2021 рік. За словами Дібвада, він здивований цими цифрами.

"Те, що запропонувала Естонія, розумно. Виступити із загальноєвропейською відповіддю. Але зрозуміло, що якщо в Європі є лише одна країна, куди росіяни можуть в'їхати, то в принципі можна в'їхати і у всю Шенгенську зону. Ось чому ЄС - це рамки, в яких це має бути зроблено", - підкреслив міністр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данія згодна із забороною на видачу віз росіянам, - міністр імміграції 5.00 5 1
Політика / Європа
13.08.2022 428
Еще материалы раздела «Європа»