<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.08.2022 907

Володимир Бебешко про Софію Ротару: «Повірте, там така пенсія»

Відомий український продюсер Володимир Бебешко висловився про співачку Софію Ротару.

c2abeb69478c76a7c7e5cabb71ce882f_14.08.22

Так, він взяв участь у шоу "Культурна оборона". Ведучі поцікавилися у знаменитості, який записував зірці один з альбомів, як вона зараз. Пише ТСН. 

У відповідь Бебешко сказав наступне:

"Софія Михайлівна Ротару, перепрошую. Вона вже бабця. На пенсії, напевно. А пенсія в неї! Повірте мені, там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію – ви б тут сиділи і не парилися".

Нагадаємо, на початку серпня Софія Михайлівна вперше від початку повномасштабної війни РФ проти України розсекретила, де перебуває. Також вона повідомила про проєкт, який підтримує від перших днів початку війни.

Тим часом, її онук після невдалої спроби втекти до Молдови з України виїхав до Франції.

Оценка материала:

5.00 / 2
Володимир Бебешко про Софію Ротару: «Повірте, там така пенсія» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.08.2022 907
Еще материалы раздела «Суспільство»