<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
14.08.2022 1014

"Ворог з кожним днем зазнає суттєвих втрат": військовий експерт про перезапуск військового комплексу РФ

Росія має колосальне низове озброєння.

48b23bd3505deb56d2b1005306490168_14.08.22

Військовий експерт Петро Черник прокоментував, як перезапуск військового комплексу Росії може вплинути на хід війни. Нещодавно міністр оборони РФ Сергія Шойгу відвідав найбільший російський завод з виробництва танків. Пише ТСН. 

Про це експерт розповів 13 серпня в ефірі національного телемарафону.

"Якщо ми говоримо конкретно про цей завод, ми маємо розуміти, що він виробляє більш-менш боєздатні танки. Понад 55% штатних машин, тобто тих, що на момент початку війни були у РФ, 1800 ми вже відправили на брухт. А це більша половина. Тому у них з’являється гостра потреба з новітнім озброєнням. Найкращі танки вже згоріли в Україні", - сказав Черник.

Проте, за словами експерта, час наразі грає на користь України.

"Однозначно, на нас. Кожного дня на нас, попри те, що противник має колосальне низове озброєння. Я маю на увазі звичайну артилерію. Вони з кожним днем втрачають, втрачають і втрачають. Противник, розуміючи, що він суттєво втрачає, може вдатися до серйозних шантажів. До речі, той, який називається ядерний, відбувається просто зараз", - резюмував він.

Нагадаємо, голова військової розвідки Британії розповів, чи зможе Україна до кінця року повернути окуповані РФ території.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ворог з кожним днем зазнає суттєвих втрат": військовий експерт про перезапуск військового комплексу РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
14.08.2022 1014
Еще материалы раздела «Світ»