<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
17.08.2022 753

У автосалоні РФ модель LADA продають за ціною топверсії Toyota Camry в Україні

Автомобіль LADA Vesta SW у одному з автосалонів столиці країни-агресорки продається за ціною Toyota Camry найвищої комплектації в Україні.

Зазначимо, що причиною подібного є гострий дефіцит машин та комплектувальних до них у РФ через санкції, які були накладені США та ЄС унаслідок повномасштабного вторгнення до України. Пише ТСН. 

Наприклад, топверсія, якщо її так можна назвати, російського універсала з автоматичною трансмісією LADA Vesta SW один з московських автосалонів продає за 2 399 000 російських рублів. В перерахунку на долари, якщо користуватись офіційним обмінним курсом, це становить 39 000 доларів, передає Auto24.

Цікаво, що за аналогічні гроші в Україні (1,5 млн грн) можна придбати нову Toyota Camry в топовому виконанні.

Якщо в Росії за ці гроші хтось захоче Toyota Camry, то є можливість купити лише вживану – 3-5-річну. Знайти нову в автосалоні можна, але дилери хочуть за неї 3,7-3,8 мільйони рублів. В перерахунку на долари це буде $62 000.

“Спрощену” LADA Granta Classic без подушок безпеки та можливості виїжджати за кордон дилери пропонують за ціною від 773 тисячі рублів, або 12,5 тисячs доларів США.

Оценка материала:

5.00 / 2
У автосалоні РФ модель LADA продають за ціною топверсії Toyota Camry в Україні 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
17.08.2022 753
Еще материалы раздела «Економіка»