НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.08.2022 13277

Очищення ложок та виделок із нержавілої сталі: корисна хитрість господинь

Очищення ложок і виделок із нержавілої сталі - важливий крок в догляді за ними. І існує одна хитрість, яка допоможе зробити цей процес значно простішим та ефективнішим. 

01fd961b05b3e60648bfb59d76640c2f_19.08.22

Враження від найсмачнішого обіду може бути зіпсоване, якщо покласти на стіл неохайне на вигляд столове приладдя. Зазвичай, українці надають перевагу ложкам та виделкам із нержавілої сталі, адже вони дуже практичні, не чорніють з часом та не зазнають корозії. Однак на них дуже швидко накопичується наліт, який важко очистити звичайним миттям. Пише ТСН. 

Деякі господині використовують для цього харчову соду. Але такий метод є дуже клопітким. Є набагато хитріший спосіб - для ефективного очищення ложок і виделок з нержавілої сталі їх потрібно прокип'ятити. Так ви зможете позбутися навіть застарілих плям від кави чи чаю.

Як господині "варять" ложки і виделки

Процес очищення ложок і виделок досить простий:

  1. До будь-якої зручної ємності, наприклад, каструлі, потрібно налити 2 літри води. Засипати до рідини по 2 столові ложки соди й солі.
  2. Довести воду до кипіння, покласти туди все столове приладдя, яке потрібно очистити, та кип'ятити 20-30 хвилин.
  3. Після цього потрібно всі ложки та виделки промити під проточною водою.

Якщо наліт все ще залишається, варто прокип'ятити ще раз.

Оценка материала:

5.00 / 3
Очищення ложок та виделок із нержавілої сталі: корисна хитрість господинь 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
19.08.2022 13277
Еще материалы раздела «Суспільство»