<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
21.08.2022 456

Кількість загиблих дітей внаслідок російської агресії зросла

З початку повномасштабного вторгнення в результаті російської агресії загинули 373 дитини. При цьому 721 дитина отримала поранення різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Офісу генерального прокурора в Telegram.

Так, під час фіксації російських воєнних злочинів в Маріуполі стало відомо про загибель ще десяти дітей у віці від 1 до 17 років.

Крім того, напередодні в результаті обстрілу Вознесенська Миколаївської області важкі поранення отримали троє дітей у віці від 3 до 8 років.

Найбільше від рук російських окупантів постраждало дітей у Донецькій області - 387, Харківській - 202, Київській - 116, Чернігівській - 68, Миколаївській - 64, Луганській - 61, Херсонській - 55, Запорізькій - 41.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кількість загиблих дітей внаслідок російської агресії зросла 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
21.08.2022 456
Еще материалы раздела «Події»