<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.08.2022 1048

З Русланою Писанкою прощаються у Києві: хто з зірок прийшов провести артистку в останню путь

Сьогодні, 21 серпня, у Києві прощаються з легендарною українською акторкою та ведучою Русланою Писанкою, якої не стало 19 липня.

4565810b68253383a3dd4c09a1804e51_21.08.22

Проводи відбуваються у Спасо-Преображенському соборі у Києві. Цей собор дуже подобався Руслані Писанці. Пише ТСН. 

Попрощатися з Русланою Писанкою прийшли її родичі та зіркові друзі.

Як передає журналіст ТСН.ua, серед присутніх є колеги зірки з каналу 1+1 Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Костянтин Грубич, Людмила Барбір. Також колеги за сценою, адже Писанка була ще й талановитою акторкою, - Віктор Андрієнко, Леся Самаєва, Ольга Сумська з чоловіком, актором Віталієм Борисюком. Також прийшов продюсер Олексій Гончаренко.

Була на прощанні й режисерка Наталка Ворожбит. Як відомо, саме у її стрічці "Демони" Руслана Писанка зіграла свою останню головну роль у кіно. Ворожбит принесла білі астри – саме про ці квіти співала Писанка у картині "Демони".

Сьогодні так співпало, що у храмі відбувалася недільна служба і люди, які на неї прийшли, дізнавшись, що тут сьогодні прощаються з Русланою Писанкою, також залишилися на відспівування.

Зазначимо, що сьогодні відбудеться лише відспівування Руслани Писанки. А от поховають артистку згодом. Як зазначив вдівець акторки та ведучої Ігор Ісаков, ще "вирішуються певні питання". Коли ж Писанку поховають, її чоловік повідомить невдовзі у своїх соцмережах. Як ми писали раніше, Руслану поховають на Байковому кладовищі.

Оценка материала:

5.00 / 2
З Русланою Писанкою прощаються у Києві: хто з зірок прийшов провести артистку в останню путь 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.08.2022 1048
Еще материалы раздела «Суспільство»