<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.08.2022 2711

Погода готує "сюрприз" для українців: з'явився прогноз на весь тиждень

Опади можливі лише на заході країни.

До України найближчим часом почне надходити сухе та спекотне повітря з Центральної Азії, тому середньодобова температура упродовж наступного тижня буде вище за норму на 3-5 градусів, опадів не очікується. Винятком стануть західні регіони. Пише УНІАН. 

Про це пише для meteoprog кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич.

За його даними, завтра по всій Україні, крім Закарпаття та Карпатського регіону (там будуть грозові дощі, зливи з градом та шквали) прогнозується суха погода. Нічна температура становитиме +15…+20 градусів, у центральних та південних регіонах до +22 градусів. Вдень повітря прогріється до +25...+30 градусів, у східних та південних областях +29...+34.

У вівторок на заході можливі грозові дощі, в Карпатах та Прикарпатті - сильні зливи. В інших регіонах опадів не буде. Температура повітря вночі +16…+21 градусів, на узбережжі морів та водосховищ до +23 градусів; вдень максимальна температура опиниться в межах +27…+32 градусів, на півдні та південному сході до +35 градусів.

На День незалежності, 24 серпня, опадів не буде ніде, крім крайнього заходу. Мінімальна температура повітря вночі +16…+21 градусів, на півдні країни до +23 градусів; максимальна вдень становитиме +27…+32 градусів, у південних та східних областях до +35 градусів.

У четвер, 25 серпня, на всій території України без опадів. Температура повітря вночі +17…+22 градусів, вдень +28…+33 градусів, у південних та східних областях до +35 градусів.

У п'ятницю утримається суха і спекотна погода по всій території країни. Температура повітря вночі +17...+22 градусів, вдень +29...+34 градусів.

Вихідними погода суттєво не зміниться: опадів не прогнозують, температура повітря буде високою -  вночі +17...+22 градусів, вдень +29...+34 градусів.

Синоптик також попереджає про згінно-нагінні явища та шторм над акваторією Азовського моря й вздовж узбережжя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода готує "сюрприз" для українців: з'явився прогноз на весь тиждень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.08.2022 2711
Еще материалы раздела «Суспільство»