<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.08.2022 2760

Суцільні дощі і холоднеча: з'явився новий прогноз погоди на вересень

Погода у вересні 2022 може занурити українців одразу в осінь. Адже за попередніми прогнозами, очікуються низька температура, похмурість і багато дощів.

За даними ресурсу Gismeteo (за прогнозом для Києва), перші дні вересня будуть по-літньому теплими, а вже з 5-го числа температура знизиться нижче +20-ти, почнуться дощі. Пише rbc.ua.

Далі опади будуть ледь не щодня, а температура буде коливатися від +10 до +17 градусів, з тимчасовим підвищенням до +19+23 в другій половині місяця.

За книгою "Погода до 2030 року" народного синоптика Леоніда Горбаня, перша половина місяця має бути тепла і майже без опадів, у другій половині прохолодніше, дощі, а кінець місяця очікується холодним і "мокрим".

А от на сході і півдні країни у вересні та жовтні, за прогнозом Горбаня, буде посуха - у перші два осінні місяці може випасти не більше 10 мм опадів.

Ресурс Wisemeteo прогнозує, що температура буде коливатися. Перша десятиденка місяця буде з +18+28 градусів. Далі очікуються похолодання до +9 градусів, але й підвищення до +20 також очікуються.

Опади, за цим прогнозом, ймовірні через день.

Оценка материала:

5.00 / 2
Суцільні дощі і холоднеча: з'явився новий прогноз погоди на вересень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.08.2022 2760
Еще материалы раздела «Суспільство»