<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.08.2022 1369

У Києві майже на тиждень заборонили масові заходи

Київська міська військова адміністрація заборонила проводити масові заходи у Києві в період з 22 до 25 серпня заборонено у зв'язку з високою ймовірністю ракетних обстрілів міста російськими окупантами.

Про це заявила прессекретарка КМВА Катерина Даценко, повідомляє Українська правда.

"З 22 до 25 серпня заборонити проведення масових заходів, мирних зібрань, мітингів та інших заходів, пов'язаних з великим зібрання людей", – зазначила вона.

Військова адміністрація просить столичну владу залучити до життєдіяльності міста якнайменше людей. У КМВА також просять українців не ігнорувати повітряні тривоги.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Києві майже на тиждень заборонили масові заходи 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.08.2022 1369
Еще материалы раздела «Суспільство»