<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.08.2022 2974

День Незалежності в Києві: список правил і обмежень

День Незалежності України 2022 у Києві пройде без параду і з обмеженнями. При цьому час комендантської години залишиться незмінним.

_mat_gettyimages_1240543771__1__650x410_24.08.22

Детальніше про те, які обмеження будуть діяти на День Незалежності 2022 в Києві - в матеріалі РБК-Україна нижче.

Транспорт

Транспорт у Києві 24 серпня працюватиме за скороченим графіком: з 06:00 до 21:00. Йдеться як про наземний транспорт, так і про метро.

Комендантська година

Комендантську годину в Києві на День Незалежності посилювати не планують. Вона діятиме з 23:00 до 05:00.

Масові заходи

Як повідомили в КМДА, проведення масових заходів на День Незалежності в Києві заборонено, оскільки "ворог непередбачуваний, ми повинні бути готові до будь-якого сценарію і перш за все повинні подбати про безпеку".

Рекомендації від КМДА

Киян закликають бути пильними і в разі повітряної тривоги направлятися в укриття.

"Найближчими днями можливі загрози нанесення військами РФ ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об'єктах, об'єктах оборонної промисловості, критичній інфраструктурі та розташованих поруч житлових масивах, а також об'єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України", - попереджають в КМДА.

Обмеження роботи

До 26 серпня територіальні центри соціального обслуговування будуть частково працювати віддалено, а ЦНАПи Києва до 25 серпня будуть працювати тільки на видачу готових паспортів.

Крім того, за інформацією РБК-Україна, на період свят співробітників урядового кварталу просять працювати віддалено.

Оценка материала:

5.00 / 2
День Незалежності в Києві: список правил і обмежень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
24.08.2022 2974
Еще материалы раздела «Столиця»