НОВИНИ ДНЯ: Без Америки Європа у кризі — лідери шукають шляхи підтримки України та власної оборони  Синоптики попереджають про різкі температурні гойдалки по всій Україні  В Україні засекретили дані про кількість СЗЧ та дезертирства: причина  ISW розкрив блеф Путіна про “неминучу перемогу”: які реальні успіхи та втрати армії РФ цього року  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 11–12 грудня  В Україну йде похолодання: чого чекати від погоди завтра й коли може бути мороз  По Воронежу завдано ракетного удару: росіяни бідкаються на перебої зі світлом і водоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2022 2139

Італійська фритата: смачний рецепт від Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко пропонує приготувати на сніданок ще одну просту і смачну ставу, приготування якої не займе у вас багато часу.

217a14745921c718a8f1334fb2d9cae6_24.08.22

"Фритата — звучить нерідно і складно, але по факту, то просто омлет, печений у духовці. Я це скуштував вперше в Італії, коли малим жив в одній родині за обміном. Ми з ними раз чи два на тиждень ходили снідати у маленький ресторанчик неподалік. І там був якийсь прекрасний омлет. Коли я виріс і почав готувати, то дізнався, що це була італійська фритата", - розповідає у своєму блогу в Instagram Клопотенко. Пише ТСН. 

Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.

"Берете 4 яйця, збиваєте їх енергійно вінчиком, додаєте сіль, перець, орегано. Ріжете дрібними кубиками 200 г цукіні. Форму для запікання змащуєте оливковою олією, вливаєте туди яйця і додаєте цукіні. Посипаєте цю прекрасність тертим сиром і запікаєте все 10-15 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах. Цьом", - пише Євген.

Спробуйте і ви приготувати на сніданок.

Оценка материала:

5.00 / 3
Італійська фритата: смачний рецепт від Євгена Клопотенка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2022 2139
Еще материалы раздела «Суспільство»