<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2022 1572

Сирники, які завжди вдаються: швидкий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка

Сирники – одна з найпопулярніших страв на сніданок. Шефкухар Євген Клопотенко поділився з читачами свого сайту дуже простим рецептом сирників, які завжди виходять.

Євген пише, що виявляється, приготування смачних сирників справа не така вже й проста і у багатьох викликає складності. Пише ТСН. 

"Я вирішив виправити такий стан речей і хочу поділитися з вами простим рецептом класичних сирників, за яким вони завжди виходять", - каже Клопотенко.

Для приготування сирників вам знадобиться:

400 г сиру (9% жирності)

1 яйце

3 ст. л. борошна (і додатково для паніровки)

3 ст. л. цукру

3-4 ст. л. соняшникової олії для смаження

1 щіпка солі

10 г ванільного цукру

Приготування

Сир висипати в невелику скляну або пластикову миску, розмішати, додати щіпку солі, одне яйце, цукор та ванільний цукор. Сир можна використовувати будь-який, який вам більше подобається. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси. Потім додайте 3 ст. л. пшеничного борошна. Якщо сир виявився досить мокрим, то додайте на одну столову ложку борошна більше. Але головне не переборщити, щоб сирники вийшли ніжними. Далі змочіть руки невеликою кількістю олії і скачайте з сирної маси невеликі кульки діаметром 3-4 см. Плюсніть кульки руками, щоб вийшли красиві невеликі сирники. Запаніруйте їх у борошні та обсмажте на соняшниковій олії на середньому вогні. Сковорідка для сирників має добре розігрітися. Не зменшуйте вогонь при смаженні, так у вас вийде ідеальне прожарювання. Стежте, щоб сирники не пригоріли.

Шефкухар ділиться секретом, що для того, щоб отримати красиву золотисту скоринку, потрібно обсмажувати сирники по 2-3 хвилини з кожного боку. Але у вас може піти трохи більше чи менше часу.

Оценка материала:

5.00 / 3
Сирники, які завжди вдаються: швидкий рецепт від шефкухаря Євгена Клопотенка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2022 1572
Еще материалы раздела «Суспільство»