<
НОВИНИ ДНЯ: "Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
26.08.2022 1132

У Києві можуть скасувати зупинку транспорту під час тривоги: що відомо

Комісія Київської міської ради підтримала скасування зупинки транспорту під час повітряної тривоги. Тепер рішення повинні підтримати чиновники КМДА.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення депутата Київради Ксенії Семенової в Facebook.

За її словами, транспортна комісія Київради підтримала петицію про скасування рішення про зупинку громадського транспорту під час повітряної тривоги і передала її на розгляд КМДА.

За словами співзасновника ініціативи "Пасажири Києва" Олександра Гречка, рішення транспортної комісії передали на розгляд мера столиці Віталія Кличка.

"Наші аргументи з приводу того, що це рішення (зупинка транспорту під час повітряної тривоги, - ред.) не покращує безпеку (хіба навпаки) і має багато негативних соціальних і економічних наслідків, спрацювали", - написав він у Facebook.

Раніше повідомлялося, що у Києві громадський транспорт зупиняється під час повітряних тривог.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві можуть скасувати зупинку транспорту під час тривоги: що відомо 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
26.08.2022 1132
Еще материалы раздела «Столиця»