<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2022 1155

Проливні дощі і різке похолодання: синоптики назвали дату холодного циклону

Синоптики попереджають, що перші тижні вересня осінь буде боротися з літом.

Погода в Україні в кінці серпня вирішила порадувати спекою. Як прогнозують синоптики, у вересні українців чекає істотне похолодання.

За даними ресурсу wisemeteo.com осінь стартує в Україні з дощів.

1 вересня стовпчики покажуть 22 градуси, але вже через день майже у всіх областях знову засяє яскраве сонечко, а повітря прогріється до 29 градусів.

Синоптики попереджають, що перші тижні вересня осінь буде боротися з літом. Також будуть спостерігатися і температурні гойдалки, з різкими стрибками з спеки в холод.

7 вересня очікують похолодання до +18 градусів, а 10 вересня температура підніметься до +20 градусів.

Найхолодніший день вересня в Києві, за прогнозом синоптиків, очікують 20 вересня. Тоді температура повітря в столиці буде мінімально низькою - всього 9 градусів. Вночі ж буде не більше 6 градусів. Найтепліше буде 3 вересня - синоптики в цей день обіцяють ясну погоду і +29 градусів.

Погода на осінь

Погода восени в Україні буде екстремальною. Як прогнозують синоптики, початок вересня буде спекотним.

"Перша половина місяця повинна бути тепла і майже без опадів, у другій половині - прохолодніше, дощі, кінець місяця холодний і "мокрий", - йдеться в книзі "Погода до 2030 року" народного синоптика Леоніда Горбаня.

У той же час на сході і півдні країни у вересні і жовтні буде посуха - в перші два осінніх місяці може випасти не більше 10 мм опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Проливні дощі і різке похолодання: синоптики назвали дату холодного циклону 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2022 1155
Еще материалы раздела «Суспільство»