<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2022 1320

Скільки ще в Україні буде суха погода: народний синоптик назвав чітку дату

Зараз в Україні переважає спекотна й сонячна погода, тому стовпчик термометра де-не-де сягає позначки +35 градусів! Проте вже незабаром до нас завітають зливи з грозами.

Про те, коли Україну накриють дощі, розповів синоптик Стас Щедрін.

До 27 серпня на всій території країни спостерігатиметься суха літня погода: у більшості регіонів очікується спека і сонце. Температура вдень коливатиметься в межах від +29 до +35 градусів у залежності від області, а вночі опускатиметься до +14+22 градусів.

Утім, з 27 серпня метеорологічна ситуація буде інакшою: на зміну безхмарній погоді прийдуть зливи з грозами, які йтимуть зі сходу на захід.

"До 27 серпня по всій Україні утримається суха літня погода, у більшості областей переважатиме спекотна та малохмара погода, температура коливатиметься в межах від +29 до +35, а вже з 27 числа прийдуть зливи з грозами", - написав синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки ще в Україні буде суха погода: народний синоптик назвав чітку дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2022 1320
Еще материалы раздела «Суспільство»