<
НОВИНИ ДНЯ: Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні всі новини дня
Політика
Україна
27.08.2022 488

Уряд виділив 1,4 млрд грн для реагування на проблеми з опаленням

Кабінет міністрів України виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів для оперативного реагування на проблеми тепло- і водопостачання, які очікуються у зв'язку з війною.

Про це повідомив у телеграмі прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням, уточнив прем'єр.

«Цей опалювальний сезон без перебільшення стане найскладнішим в історії незалежної України. Головний ризик – це терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури», – каже Шмигаль.

Окрім придбання додаткових резервів, уряд продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону. Стан готовності зараз 75%.

Як попереджала віцепрем’єр-міністерка Ірина Верещук, частина міст та сіл Запорізької, Херсонської та Харківської областей взимку можуть залишитися без світла та опалення.

13 серпня в Мінрегіоні заявили, що готовність України до нового опалювального сезону наближається до 70%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряд виділив 1,4 млрд грн для реагування на проблеми з опаленням 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»