<
НОВИНИ ДНЯ: Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2022 2848

Як зробити черствий хліб знову свіжим та м'яким: лайфгак від відомого британського шеф-кухаря

Шеф-кухар Трістан Велч, дає просту пораду, як перетворити хліб "твердий, як камінь, на свіжий, як маргаритка".

3d5ea48b5bb2c1d0a1ec182dab241f65_29.08.22

Трістан Велч – шеф-кухар ресторану Parker's Tavern у Кембриджі, який спеціалізується на приготуванні їжі з низьким рівнем відходів. Він рекомендує за можливості не позбавлятися харчових відходів, а повертати їх до життя. Нещодавно у своєму блозі шеф пояснив, як відновити м'якість черствого хліба. Пише ТСН. 

Це дуже простий спосіб і він працює.

Тіистан пропонує спочатку намочити хліб. Зробити це можна просто під краном. Важливо, щоб ваш черствий хліб добре просочився водою.

Після цього, коли хліб стане дуже вологим, потрібно помістити його в нагріту до 200 градусів духовку приблизно на п'ять хвилин.

Для великих буханців потрібно трохи більше часу в духовці.

Після того, як хліб трохи охолоне, його можна їсти і він вже не буде черствим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як зробити черствий хліб знову свіжим та м'яким: лайфгак від відомого британського шеф-кухаря 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2022 2848
Еще материалы раздела «Суспільство»