Життя та Стиль
Суспільство
Як зробити черствий хліб знову свіжим та м'яким: лайфгак від відомого британського шеф-кухаря
Шеф-кухар Трістан Велч, дає просту пораду, як перетворити хліб "твердий, як камінь, на свіжий, як маргаритка".
Трістан Велч – шеф-кухар ресторану Parker's Tavern у Кембриджі, який спеціалізується на приготуванні їжі з низьким рівнем відходів. Він рекомендує за можливості не позбавлятися харчових відходів, а повертати їх до життя. Нещодавно у своєму блозі шеф пояснив, як відновити м'якість черствого хліба. Пише ТСН.
Це дуже простий спосіб і він працює.
Тіистан пропонує спочатку намочити хліб. Зробити це можна просто під краном. Важливо, щоб ваш черствий хліб добре просочився водою.
Після цього, коли хліб стане дуже вологим, потрібно помістити його в нагріту до 200 градусів духовку приблизно на п'ять хвилин.
Для великих буханців потрібно трохи більше часу в духовці.
Після того, як хліб трохи охолоне, його можна їсти і він вже не буде черствим.
Оценка материала:
Як зробити черствий хліб знову свіжим та м'яким: лайфгак від відомого британського шеф-кухаря29.08.2022