<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Бізнес
Економіка
30.08.2022 516

Кулеба закликає IKEA відновлювати роботу в Україні

Шведський бізнес, зокрема, компанію з продажу меблів IKEA, закликають відновлювати роботу в Україні. Вона призупинила свлю діяльність у нашій державі після повномасштабного вторгнення Росії.

3j0a2648_64_650x410_30.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра іноземних справ Дмитра Кулебу в Twitter.

"Я закликаю шведський бізнес активно вивчати та відновлювати діяльність в Україні. Наприклад, ScaniaGroup вже нарощує бізнес. Інші повинні наслідувати цей приклад. Особливо IKEA, яка з 24 лютого покинула шість українських фабрик - час повертатися!" - написав він.

Зазначимо, що Scania - це найбільший шведський виробник автобусів і вантажних автомобілів.

Нагадаємо, IKEA остаточно закриває свої магазини в Росії. 15 серпня, завершився фінальний розпродаж товарів компанії.

Окрім того, стало відомо, що 59 західних компаній, які раніше заявили про вихід з російського ринку, продовжують працювати там і підтримувати свої продукти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба закликає IKEA відновлювати роботу в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
30.08.2022 516
Еще материалы раздела «Економіка»